Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

WHAM!

05/07/2023 | Flixfilm

WHAM! på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Chris Smith
Skuespillere: Bananarama, Bono, David Bowie
Spilletid: 92 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Gennem arkivmateriale bestående af interviews og optagelse ser George Michael og Andrew Ridgeley tilbage på deres Wham!-karriere gennem 70'erne og 80'erne.Se WHAM! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

WHAM! havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til WHAM! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om WHAM! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at WHAM! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame WHAM!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til WHAM! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar