Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What a Girl Wants

What a Girl Wants

01/01/2020 | Flixfilm

Se What a Girl Wants på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Dennie Gordon
Skuespillere: Kelly Preston, Soleil McGhee, Colin Firth, Eileen Atkins
Spilletid: 105 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: I sin søgen efter sin far, som hun aldrig har mødt, drager datteren af en amerikansk boheme-kvinde til Europa, hvor hun opdager, at hendes far er en ambitiøs politiker.


Se What a Girl Wants på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What a Girl Wants havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What a Girl Wants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til What a Girl Wants:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What a Girl Wants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What a Girl Wants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar