Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What a Girl Wants

What a Girl Wants

01/01/2020 | Flixfilm

What a Girl Wants på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Dennie Gordon
Skuespillere: Amanda Bynes, Colin Firth, Kelly Preston
Spilletid: 105 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: I sin søgen efter sin far, som hun aldrig har mødt, drager datteren af en amerikansk boheme-kvinde til Europa, hvor hun opdager, at hendes far er en ambitiøs politiker.

What a Girl Wants havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What a Girl Wants på YouTube.Se What a Girl Wants på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What a Girl Wants ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What a Girl Wants stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What a Girl Wants, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What a Girl Wants er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar