Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Are the Odds?

What Are the Odds?

22/05/2020 | Flixfilm

Se What Are the Odds? på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Short
Instruktør: Bev Land
Skuespillere: Jon Abrahams, Mann Alfonso, Scott Bailey, Brett Carleton
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da to usandsynlige venner pjækker fra skole, forvandles deres fridag til en finurlig dannelsesrejse fyldt med tilfældige møder og overjordiske begivenheder.


Se What Are the Odds? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What Are the Odds? havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Are the Odds? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til What Are the Odds?:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Are the Odds? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Are the Odds? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar