Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Did Jack Do?

What Did Jack Do?

20/01/2020 | Flixfilm

Se What Did Jack Do? på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, Comedy, Crime, Drama, Fantasy, Music, Mystery, Thriller
Instruktør: David Lynch
Skuespillere: Jack Cruz, David Lynch, Toototabon, Emily Stofle
Spilletid: 17 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En betjent afhører en abe, der er mistænkt for mord. En kortfilm af David Lynch.

What Did Jack Do? havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se What Did Jack Do? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What Did Jack Do? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Did Jack Do? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Did Jack Do?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Did Jack Do? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar