Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » What Did Jack Do?

What Did Jack Do?

20/01/2020 | Flixfilm

What Did Jack Do? på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short, Comedy, Crime
Instruktion: David Lynch
Skuespillere: Jack Cruz, David Lynch, Toototabon
Spilletid: 17 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En betjent afhører en abe, der er mistænkt for mord. En kortfilm af David Lynch.Se What Did Jack Do? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What Did Jack Do? havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Did Jack Do? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What Did Jack Do? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Did Jack Do? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Did Jack Do?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Did Jack Do? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar