Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Dreams May Come

What Dreams May Come

14/02/2020 | Flixfilm

Se What Dreams May Come på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Vincent Ward
Skuespillere: Robin Williams, Cuba Gooding Jr., Annabella Sciorra, Max von Sydow
Spilletid: 113 min
Land: USA, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den afdøde læge Chris Nielson risikerer evig fordømmelse ved at forlade Himlen for at redde sin ulykkelige hustru, da hun begår selvmord og ender i Helvede.

What Dreams May Come havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se What Dreams May Come på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What Dreams May Come ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Dreams May Come stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Dreams May Come, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Dreams May Come er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar