Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happened, Miss Simone?

What Happened, Miss Simone?

26/06/2015 | Flixfilm

What Happened, Miss Simone? på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Liz Garbus
Skuespillere: Nina Simone, Lisa Simone Kelly, Roger Nupie
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Dette er historien om den legendariske sangerinde og aktivist Nina Simone, fortalt ved hjælp af hidtil ukendte indspilninger og sjældne arkivoptagelser.

What Happened, Miss Simone? havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Happened, Miss Simone? på YouTube.Se What Happened, Miss Simone? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om What Happened, Miss Simone? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happened, Miss Simone? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Happened, Miss Simone?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Happened, Miss Simone? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar