Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happened, Miss Simone?

What Happened, Miss Simone?

26/06/2015 | Ingen kommentarer

Se What Happened, Miss Simone? på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Liz Garbus
Skuespillere: Nina Simone, Lisa Simone Kelly, Roger Nupie, Al Schackman
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Dette er historien om den legendariske sangerinde og aktivist Nina Simone, fortalt ved hjælp af hidtil ukendte indspilninger og sjældne arkivoptagelser.


Se What Happened, Miss Simone? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What Happened, Miss Simone? havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Happened, Miss Simone? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Happened, Miss Simone? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Happened, Miss Simone? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happened, Miss Simone? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar