Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happened to Monday

What Happened to Monday

01/11/2019 | Flixfilm

What Happened to Monday på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Fantasy
Instruktion: Tommy Wirkola
Skuespillere: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe
Spilletid: 123 min
Land: United Kingdom, France, United States, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I en fremtid med en streng etbarnspolitik forsøger seks syvlinger at undgå at blive tilbageholdt af myndighederne, da de søger efter deres forsvundne søster.

What Happened to Monday havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Happened to Monday på YouTube.Se What Happened to Monday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What Happened to Monday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happened to Monday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Happened to Monday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Happened to Monday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til What Happened to Monday

  1. Peter S. - kl. 11:50, 21-08-2021:

    Syntes filmen vil for meget, så den drukner sig selv. Unuanceret i sin personskildring. Der er både spænding, action, humor, sex, kærlighed m.m. Det spiller bare ikke sammen. Det kunne have været en fed film i en mere simpel udgave.

Skriv kommentar