Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happened to Monday

What Happened to Monday

01/11/2019 | Flixfilm

Se What Happened to Monday på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime, Fantasy, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Tommy Wirkola
Skuespillere: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe, Marwan Kenzari
Spilletid: 123 min
Land: UK, France, USA, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I en fremtid med en streng etbarnspolitik forsøger seks syvlinger at undgå at blive tilbageholdt af myndighederne, da de søger efter deres forsvundne søster.Se What Happened to Monday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What Happened to Monday havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Happened to Monday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til What Happened to Monday:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Happened to Monday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happened to Monday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar