Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happened to Mr. Cha?

What Happened to Mr. Cha?

01/01/2021 | Flixfilm

What Happened to Mr. Cha? på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Dong-kyu Kim
Skuespillere: In-pyo Cha, Jae-Ryong Song
Spilletid: 102 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En skuespillers karriere er for længst toppet, men han klynger sig til tidligere tiders storhed – indtil en pludselig advarsel tvinger ham til at se, hvem han er blevet.Se What Happened to Mr. Cha? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What Happened to Mr. Cha? havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Happened to Mr. Cha? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What Happened to Mr. Cha? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happened to Mr. Cha? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Happened to Mr. Cha?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Happened to Mr. Cha? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar