Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happens in Vegas

What Happens in Vegas

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se What Happens in Vegas på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tom Vaughan
Skuespillere: Cameron Diaz, Ashton Kutcher, Rob Corddry, Lake Bell
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Serbo-Croatian
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Efter en meget våd og festlig nat i Las Vegas vågner to fremmede op og finder til deres store fortrydelse ud af, at de er blevet gift.


Se What Happens in Vegas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What Happens in Vegas havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Happens in Vegas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Happens in Vegas herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Happens in Vegas er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happens in Vegas stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar