Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happens Next

What Happens Next

04/02/2014 | Flixfilm

Se What Happens Next på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jay Arnold
Skuespillere: Kimberly S. Fairbanks, Ariel Shafir, James Duke Mason, Megan Hilty
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En rig forretningsmand, som har trukket sig tilbage tidligt, lokkes på dates af sin søster, men han er mere interesseret i en ung mand, han møder i hundeparken.


Se What Happens Next på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat Happens Next havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Happens Next ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Happens Next herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Happens Next er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happens Next stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar