Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Happens Next

What Happens Next

04/02/2014 | Ingen kommentarer

Se What Happens Next på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jay Arnold
Skuespillere: Kimberly S. Fairbanks, Ariel Shafir, James Duke Mason, Megan Hilty
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En rig forretningsmand, som har trukket sig tilbage tidligt, lokkes på dates af sin søster, men han er mere interesseret i en ung mand, han møder i hundeparken.


Se What Happens Next på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What Happens Next havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Happens Next ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Happens Next herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Happens Next er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Happens Next stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar