Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What has been lost

What has been lost

23/05/2022 | Flixfilm

What has been lost på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En filmskaber går i dybden med mennesker og steder fra sin mors fotosamling og dokumenterer samtidigt historien bag Den Spanske Borgerkrig.Se What has been lost på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What has been lost havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What has been lost på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What has been lost ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What has been lost stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What has been lost, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What has been lost er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar