Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

What If?

18/10/2019 | Flixfilm

What If? på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Faith Istifanus
Skuespillere: Margaret Ugbashi
Spilletid: 39 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Fire personer står ved en skillevej i livet og får mulighed for at afprøve begge veje for at kunne beslutte sig for, hvilken en af dem, der er den rette for dem.

What If? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What If? på YouTube.Se What If? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om What If? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What If? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What If?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What If? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar