Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Just Happened

What Just Happened

15/12/2014 | Flixfilm

Se What Just Happened på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Barry Levinson
Skuespillere: Robert De Niro, Sean Penn, Catherine Keener, Bruce Willis
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew, French
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En hårdt prøvet producer forsøger at styre en vanvittig instruktør, en humørsyg skuespiller og en produktion, der er helt ude af kontrol.


Se What Just Happened på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat Just Happened havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Just Happened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Just Happened herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Just Happened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Just Happened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar