Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Just Happened

What Just Happened

15/12/2014 | Flixfilm

What Just Happened på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Barry Levinson
Skuespillere: Robert De Niro, John Turturro, Stanley Tucci
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew, French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En hårdt prøvet producer forsøger at styre en vanvittig instruktør, en humørsyg skuespiller og en produktion, der er helt ude af kontrol.Se What Just Happened på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What Just Happened havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Just Happened på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What Just Happened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Just Happened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Just Happened, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Just Happened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar