Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Maisie Knew

What Maisie Knew

15/04/2016 | Flixfilm

Se What Maisie Knew på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama
Instruktør: Scott McGehee, David Siegel
Skuespillere: Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgård, Joanna Vanderham
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En skarpsindig seksårig pige bliver et forhandlingsobjekt, da hun fanges midt i sine selvoptagede forældres giftige kamp om forældremyndigheden.


Se What Maisie Knew på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat Maisie Knew havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Maisie Knew ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Maisie Knew herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Maisie Knew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Maisie Knew stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar