Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Men Want

What Men Want

22/07/2020 | Flixfilm

Se What Men Want på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Adam Shankman
Skuespillere: Taraji P. Henson, Kristen Ledlow, Josh Brener, Kellan Lutz
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En ambitiøs kvinde, der er snydt for en forfremmelse, bruger sin nyvundne evne til at høre mænds tanker til at klare sig godt i en mandsdomineret sportsbranche.


Se What Men Want på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What Men Want havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Men Want ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til What Men Want:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Men Want er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Men Want stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar