Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Men Want

What Men Want

22/07/2020 | Flixfilm

Se What Men Want på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: Adam Shankman
Skuespillere: Taraji P. Henson, Kristen Ledlow, Josh Brener
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En ambitiøs kvinde, der er snydt for en forfremmelse, bruger sin nyvundne evne til at høre mænds tanker til at klare sig godt i en mandsdomineret sportsbranche.

What Men Want havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Men Want på YouTube.Se What Men Want på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What Men Want ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Men Want stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Men Want, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Men Want er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar