Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Our Fathers Did: A Nazi Legacy

What Our Fathers Did: A Nazi Legacy

01/06/2016 | Flixfilm

Se What Our Fathers Did: A Nazi Legacy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, History
Instruktør: David Evans
Skuespillere: Niklas Frank, Philippe Sands, Horst von Wächter
Spilletid: 96 min
Land: UK, Austria, Poland, Ukraine
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: To sønner af nazistiske krigsforbrydere og en jødisk menneskerettighedsadvokat, hvis familie blev udslettet, følger et spor af ansvar, fornægtelse og sandhed.


Se What Our Fathers Did: A Nazi Legacy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat Our Fathers Did: A Nazi Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Our Fathers Did: A Nazi Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Our Fathers Did: A Nazi Legacy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Our Fathers Did: A Nazi Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Our Fathers Did: A Nazi Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar