Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Our Fathers Did: A Nazi Legacy

What Our Fathers Did: A Nazi Legacy

01/06/2016 | Flixfilm

What Our Fathers Did: A Nazi Legacy på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, History
Instruktion: David Evans
Skuespillere: Niklas Frank, Horst von Wächter, Philippe Sands
Spilletid: 96 min
Land: United Kingdom, Austria, Poland, Ukraine
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: To sønner af nazistiske krigsforbrydere og en jødisk menneskerettighedsadvokat, hvis familie blev udslettet, følger et spor af ansvar, fornægtelse og sandhed.

What Our Fathers Did: A Nazi Legacy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Our Fathers Did: A Nazi Legacy på YouTube.Se What Our Fathers Did: A Nazi Legacy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om What Our Fathers Did: A Nazi Legacy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Our Fathers Did: A Nazi Legacy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Our Fathers Did: A Nazi Legacy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Our Fathers Did: A Nazi Legacy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar