Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Planet Are You From?

What Planet Are You From?

20/01/2016 | Flixfilm

Se What Planet Are You From? på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Mike Nichols
Skuespillere: Garry Shandling, Annette Bening, John Goodman, Greg Kinnear
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Et forvirret rumvæsen sendes på en mission for at gøre en kvinde på Jorden gravid og redde sin race fra at uddø. Men er det virkelig muligt at finde et villigt emne?


Se What Planet Are You From? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat Planet Are You From? havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What Planet Are You From? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What Planet Are You From? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What Planet Are You From? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Planet Are You From? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar