Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What the F* Is Going On?

What the F* Is Going On?

25/11/2019 | Flixfilm

What the F* Is Going On? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gennem omfattende interviews kaster denne dokumentar et kritisk blik på kønsuligheden i Spanien, hvor feministbevægelsen prøver at ændre virkeligheden.

What the F* Is Going On? (Hvad fanden sker der?) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What the F* Is Going On? på YouTube.Se What the F* Is Going On? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What the F* Is Going On? (Hvad fanden sker der?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What the F* Is Going On? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What the F* Is Going On?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What the F* Is Going On? (Hvad fanden sker der?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar