Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What the Health

What the Health

16/06/2017 | Ingen kommentarer

Se What the Health på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Kip Andersen, Keegan Kuhn
Skuespillere: Kip Andersen, Larry Baldwin, Neal Barnard, Tia Blanco
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Gennem interviews med landmænd, læger og andre eksperter fremhæver denne film de sundhedsfarer, der er forbundet med den profitbaserede, moderne industrialiserede kost.


Se What the Health på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What the Health havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What the Health ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What the Health herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What the Health er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What the Health stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar