Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What the Love! with Karan Johar

What the Love! with Karan Johar

30/01/2020 | Flixfilm

Se What the Love! with Karan Johar på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Karan Johar får hjælp fra kendte gæster og stylister, når han hjælper seks singler med at vinde personlige kampe, mens de leder efter kærligheden.

What the Love! with Karan Johar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se What the Love! with Karan Johar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What the Love! with Karan Johar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What the Love! with Karan Johar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What the Love! with Karan Johar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What the Love! with Karan Johar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar