Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What They Had

What They Had

01/01/2021 | Flixfilm

Se What They Had på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Elizabeth Chomko
Skuespillere: Hilary Swank, Michael Shannon, Robert Forster, Blythe Danner
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En kvinde kæmper med sin bror, der vil have deres demensplagede mor på plejehjem, og hendes far, der vil beholde moderen derhjemme.

What They Had havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se What They Had på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What They Had ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What They Had stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What They Had, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What They Had er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar