Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What They Had

What They Had

01/01/2021 | Flixfilm

What They Had på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Elizabeth Chomko
Skuespillere: Hilary Swank, Michael Shannon, Robert Forster
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En kvinde kæmper med sin bror, der vil have deres demensplagede mor på plejehjem, og hendes far, der vil beholde moderen derhjemme.Se What They Had på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What They Had havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What They Had på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What They Had ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What They Had stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What They Had, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What They Had er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar