Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What to Expect When You’re Expecting

What to Expect When You’re Expecting

02/12/2016 | Flixfilm

Se What to Expect When You’re Expecting på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne stjernebesatte romantiske komedie følger flere par, hvis liv krydser hinanden, mens de tackler graviditetens op- og nedture og det nært forestående forældreskab.


Se What to Expect When You’re Expecting på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat to Expect When You’re Expecting havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What to Expect When You’re Expecting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What to Expect When You’re Expecting herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What to Expect When You’re Expecting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What to Expect When You’re Expecting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar