Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » What We Become

What We Become

26/01/2020 | Flixfilm

What We Become på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Bo Mikkelsen
Skuespillere: Benjamin Engell, Troels Lyby, Mille Dinesen
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En idyllisk sommer for en typisk dansk familie bliver til et mareridt, da en uhelbredelig virus fejer gennem byen og gør alle de døde til zombier.Se What We Become på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What We Become (Sorgenfri) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What We Become på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What We Become (Sorgenfri) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What We Become stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What We Become, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What We Become (Sorgenfri) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar