Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What We Become

What We Become

26/01/2020 | Flixfilm

Se What We Become på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Bo Mikkelsen
Skuespillere: Benjamin Engell, Troels Lyby, Mille Dinesen, Ella Solgaard
Spilletid: 85 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En idyllisk sommer for en typisk dansk familie bliver til et mareridt, da en uhelbredelig virus fejer gennem byen og gør alle de døde til zombier.

What We Become (Sorgenfri) havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se What We Become på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What We Become (Sorgenfri) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What We Become stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What We Become, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What We Become (Sorgenfri) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar