Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What We Started

What We Started

01/07/2018 | Flixfilm

Se What We Started på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Bert Marcus, Cyrus Saidi
Skuespillere: Steve Angello, Carl Cox, Chip Eberhart, Martin Garrix
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: DJ's og brancheeksperter tager dig med på en tur til en verden af elektronisk dance-music og reflekterer over genrens radikale oprindelse og dens fremtid.


Se What We Started på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What We Started havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What We Started ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til What We Started:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What We Started er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What We Started stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar