Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What We Wanted

What We Wanted

11/11/2020 | Flixfilm

What We Wanted på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Ulrike Kofler
Skuespillere: Lavinia Wilson, Elyas M'Barek, Anna Unterberger
Spilletid: 93 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Et par med fertilitetsproblemer får testet deres ægteskab på en ferie på et resort på Sardinien − og familien ved siden af gør det blot værre.

What We Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What We Wanted på YouTube.Se What We Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What We Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What We Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What We Wanted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What We Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar