Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What We Wanted

What We Wanted

11/11/2020 | Flixfilm

Se What We Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Ulrike Kofler
Skuespillere: Lavinia Wilson, Elyas M'Barek, Anna Unterberger, Lukas Spisser
Spilletid: 93 min
Land: Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et par med fertilitetsproblemer får testet deres ægteskab på en ferie på et resort på Sardinien − og familien ved siden af gør det blot værre.Se What We Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


What We Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What We Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til What We Wanted:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What We Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What We Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar