Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Women Want

What Women Want

02/11/2020 | Flixfilm

What Women Want på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: Nancy Meyers
Skuespillere: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter en ulykke i badekarret opdager Nick, at han kan høre, hvad alle kvinder tænker. Det udnytter han mod Darcy på jobbet, men snart kommer kærligheden i vejen.Se What Women Want på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What Women Want havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Women Want på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What Women Want ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Women Want stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Women Want, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Women Want er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar