Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What Would Sophia Loren Do?

What Would Sophia Loren Do?

15/01/2021 | Flixfilm

What Would Sophia Loren Do? på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Short, Biography
Instruktion: Ross Kauffman
Skuespillere: Nancy Kulik, Sophia Loren, Edoardo Ponti
Spilletid: 32 min
Land: United States
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne herlige kortdokumentar finder en italiensk-amerikansk bedstemor og filmelsker styrke og glæde ved at følge sit idol Sophia Lorens liv.Se What Would Sophia Loren Do? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What Would Sophia Loren Do? havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What Would Sophia Loren Do? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What Would Sophia Loren Do? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What Would Sophia Loren Do? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What Would Sophia Loren Do?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What Would Sophia Loren Do? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar