Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What’s Manzai ?!!!

What’s Manzai ?!!!

30/06/2016 | Flixfilm

What’s Manzai ?!!! på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: Nancy Meyers
Skuespillere: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Amerikaneren Stephen er fascineret af den klassiske japanske manzai-komik og forsøger at bryde igennem i japansk showbusiness.

What’s Manzai ?!!! havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What’s Manzai ?!!! på YouTube.Se What’s Manzai ?!!! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om What’s Manzai ?!!! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What’s Manzai ?!!! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What’s Manzai ?!!!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What’s Manzai ?!!! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar