Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What’s Manzai ?!!!

What’s Manzai ?!!!

30/06/2016 | Flixfilm

Se What’s Manzai ?!!! på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Amerikaneren Stephen er fascineret af den klassiske japanske manzai-komik og forsøger at bryde igennem i japansk showbusiness.


Se What’s Manzai ?!!! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhat’s Manzai ?!!! havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om What’s Manzai ?!!! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til What’s Manzai ?!!! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til What’s Manzai ?!!! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What’s Manzai ?!!! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar