Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » What’s the Worst That Could Happen?

What’s the Worst That Could Happen?

01/02/2016 | Flixfilm

Se What’s the Worst That Could Happen? på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En tyv får sin lykkering konfiskeret af en milliardær, som tager ham på fersk gerning, og føler ikke, at han kan gennemføre nye kup, før han får den tilbage.

What’s the Worst That Could Happen? havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se What’s the Worst That Could Happen? på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om What’s the Worst That Could Happen? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What’s the Worst That Could Happen? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What’s the Worst That Could Happen?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What’s the Worst That Could Happen? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar