Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » What’s Your Number?

What’s Your Number?

15/07/2023 | Flixfilm

What’s Your Number? på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Short, Comedy, Drama
Instruktion: John Jillard Sr., Vaughn Goland
Skuespillere: Montana Marks, Billy Reil, Steve Underwood, John Jillard Sr.
Spilletid: 5 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Hvad nu, hvis du allerede har datet og slået op med din sjæleven? Med hjælp fra sin nabo Colin opsporer Ally sine 19 ekskærester for at finde den eneste ene.Se What’s Your Number? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

What’s Your Number? havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til What’s Your Number? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om What’s Your Number? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at What’s Your Number? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame What’s Your Number?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til What’s Your Number? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar