Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Wheel of Fortune

Wheel of Fortune

15/02/2021 | Flixfilm

Wheel of Fortune på Netflix

Produktionsår: 1975–
Genre: Family, Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Susan Stafford, Charlie O'Donnell, Chuck Woolery
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Pat Sajak og Vanna White er vært for et af amerikansk TVs mest populære og længst kørende konkurrencer, hvor spillerne drejer et hjul for at vinde præmier og finde ord.

Wheel of Fortune (Lykkehjulet) (Sæson 37) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wheel of Fortune på YouTube.Se Wheel of Fortune på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Wheel of Fortune (Lykkehjulet) (Sæson 37) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wheel of Fortune (Sæson 37) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wheel of Fortune, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wheel of Fortune (Lykkehjulet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Wheel of Fortune

  1. Harbl - kl. 19:05, 22-02-2021:

    HVORFOR?!

Skriv kommentar