Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wheelman

20/10/2017 | Flixfilm

Se Wheelman på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Jeremy Rush
Skuespillere: Frank Grillo, Caitlin Carmichael, Garret Dillahunt, Shea Whigham
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Flugtchaufføren fra et mislykket røveri får sat sine evner og færdigheder på prøve, da han får et telefonopkald fra en ukendt person, som giver ham rystende ordrer.


Se Wheelman på Netflix


Læs vores anmeldelse af Wheelman

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWheelman havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Wheelman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Wheelman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Wheelman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wheelman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar