Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Wheelman

20/10/2017 | Flixfilm

Wheelman på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Jeremy Rush
Skuespillere: Frank Grillo, Caitlin Carmichael, Garret Dillahunt
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Flugtchaufføren fra et mislykket røveri får sat sine evner og færdigheder på prøve, da han får et telefonopkald fra en ukendt person, som giver ham rystende ordrer.Se Wheelman på Netflix

Læs vores anmeldelse af Wheelman

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Wheelman havde premiere på Netflix Danmark den 20. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Wheelman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Wheelman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Wheelman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Wheelman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Wheelman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar