Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When a Stranger Calls

When a Stranger Calls

21/01/2015 | Flixfilm

When a Stranger Calls på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Simon West
Skuespillere: Camilla Belle, Tommy Flanagan, Katie Cassidy
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Denne uhyggelige thriller følger en babysitter, der modtager telefonopkald fra en mere og mere truende person.

When a Stranger Calls havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When a Stranger Calls på YouTube.Se When a Stranger Calls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When a Stranger Calls ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When a Stranger Calls stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When a Stranger Calls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When a Stranger Calls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar