Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Angels Sleep

When Angels Sleep

28/12/2018 | Flixfilm

Se When Angels Sleep på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Gonzalo Bendala
Skuespillere: Julián Villagrán, Marian Álvarez, Ester Expósito, Sira Alonso
Spilletid: 91 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Da en forretningsmand falder i søvn bag rattet og rammer en kvinde med sin bil, udløser hans kontakt med hendes skræmte ven en serie af dystre hændelser.


Se When Angels Sleep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen Angels Sleep (Mørket om natten) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Angels Sleep (Mørket om natten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Angels Sleep herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Angels Sleep (Mørket om natten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Angels Sleep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar