Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Angels Sleep

When Angels Sleep

28/12/2018 | Flixfilm

Se When Angels Sleep på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Gonzalo Bendala
Skuespillere: Julián Villagrán, Marian Álvarez, Ester Expósito
Spilletid: 91 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da en forretningsmand falder i søvn bag rattet og rammer en kvinde med sin bil, udløser hans kontakt med hendes skræmte ven en serie af dystre hændelser.

When Angels Sleep (Mørket om natten) havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When Angels Sleep på YouTube.Se When Angels Sleep på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When Angels Sleep (Mørket om natten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Angels Sleep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When Angels Sleep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When Angels Sleep (Mørket om natten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar