Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Cousins Marry

When Cousins Marry

22/08/2022 | Flixfilm

When Cousins Marry på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på konsekvenserne ved ægteskab mellem fætre og kusiner, herunder også de sociale følger og helbredsproblemer deres børn måtte opleve.Se When Cousins Marry på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

When Cousins Marry havde premiere på Netflix Danmark den 22. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When Cousins Marry på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om When Cousins Marry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Cousins Marry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When Cousins Marry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When Cousins Marry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar