Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Hari Got Married

When Hari Got Married

25/12/2016 | Flixfilm

Se When Hari Got Married på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Family
Instruktør: Ritu Sarin(co-director), Tenzing Sonam(co-director)
Skuespillere: N/A
Spilletid: 75 min
Land: UK, India, USA
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En taxachauffør i en lille by skal giftes i et arrangeret ægteskab. Det bringer os helt tæt på kontrasterne mellem det moderne liv og traditionerne i Indien.


Se When Hari Got Married på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen Hari Got Married havde premiere på Netflix Danmark den 25. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Hari Got Married ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Hari Got Married herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Hari Got Married er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Hari Got Married stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar