Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Harry Met Sally

When Harry Met Sally

22/01/2014 | Ingen kommentarer

Se When Harry Met Sally på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Rob Reiner
Skuespillere: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Vil sex ødelægge venskabet mellem en mand og en kvinde? Det diskuterer Harry og Sally undervejs fra Chicago til New York. Elleve år senere mangler de stadig et svar.


Se When Harry Met Sally på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When Harry Met Sally havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Harry Met Sally ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Harry Met Sally herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Harry Met Sally er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Harry Met Sally stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar