Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Heroes Fly

When Heroes Fly

10/01/2019 | Ingen kommentarer

Se When Heroes Fly på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tomer Capon, Ninet Tayeb, Michael Aloni, Nadav Netz
Spilletid: 45 min
Land: Israel
Sprog: Spanish, Hebrew
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Fire israelske krigsveteraner mødes adskillige år efter et brud og rejser til Colombia på jagt efter en elsket person, de troede var død.


Se When Heroes Fly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When Heroes Fly (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Heroes Fly (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Heroes Fly herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Heroes Fly er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Heroes Fly (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore