Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Heroes Fly

When Heroes Fly

10/01/2019 | Flixfilm

Se When Heroes Fly på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tomer Capon, Ninet Tayeb, Michael Aloni, Nadav Netz
Spilletid: 45 min
Land: Israel
Sprog: Spanish, Hebrew
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Fire israelske krigsveteraner mødes adskillige år efter et brud og rejser til Colombia på jagt efter en elsket person, de troede var død.

When Heroes Fly (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se When Heroes Fly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When Heroes Fly (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Heroes Fly (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When Heroes Fly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When Heroes Fly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar