Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When I Walk

When I Walk

15/09/2014 | Flixfilm

Se When I Walk på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Jason DaSilva
Skuespillere: Alice Cook, Jason DaSilva
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da den 25-årige instruktør Jason DaSilva i 2006 fik at vide, at han havde sklerose, besluttede han, at han ville dokumentere sin kamp for at leve et meningsfuldt liv.


Se When I Walk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen I Walk havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When I Walk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When I Walk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When I Walk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When I Walk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar