Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When I Walk

When I Walk

15/09/2014 | Ingen kommentarer

Se When I Walk på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Jason DaSilva
Skuespillere: Alice Cook, Jason DaSilva
Spilletid: 84 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Da den 25-årige instruktør Jason DaSilva i 2006 fik at vide, at han havde sklerose, besluttede han, at han ville dokumentere sin kamp for at leve et meningsfuldt liv.


Se When I Walk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When I Walk havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When I Walk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When I Walk herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When I Walk er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When I Walk stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar