Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When I Walk

When I Walk

15/09/2014 | Flixfilm

Se When I Walk på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktion: Jason DaSilva
Skuespillere: Alice Cook, Jason DaSilva
Spilletid: 84 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da den 25-årige instruktør Jason DaSilva i 2006 fik at vide, at han havde sklerose, besluttede han, at han ville dokumentere sin kamp for at leve et meningsfuldt liv.

When I Walk havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se When I Walk på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When I Walk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When I Walk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When I Walk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When I Walk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar