Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When in Rome

When in Rome

13/01/2014 | Ingen kommentarer

Se When in Rome på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: I denne romantiske komedie møder vi en hårdtarbejdende New Yorker, der kæmper med kærligheden, indtil hun tager til Italien, hvor det næsten bliver for meget af det gode.


Se When in Rome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When in Rome havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When in Rome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When in Rome herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When in Rome er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When in Rome stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar