Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When in Rome

When in Rome

13/01/2014 | Flixfilm

Se When in Rome på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Mark Steven Johnson
Skuespillere: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Ukrainian
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I denne romantiske komedie møder vi en hårdtarbejdende New Yorker, der kæmper med kærligheden, indtil hun tager til Italien, hvor det næsten bliver for meget af det gode.


Se When in Rome på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen in Rome havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When in Rome ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When in Rome herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When in Rome er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When in Rome stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar