Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Love Happens

When Love Happens

01/09/2017 | Flixfilm

Se When Love Happens på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Romance
Instruktør: Seyi Babatope
Skuespillere: Shaffy Bello, Kc Ejelonu, Bassey Keppy Ekpeyong, Desmond Elliot
Spilletid: 109 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Mo, som er dødtræt af at planlægge bryllupper for andre og ikke selv have held i kærlighed, tyr til internettet for at se, om hun kan finde sin egen drømmeprins.


Se When Love Happens på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen Love Happens havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Love Happens ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Love Happens herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Love Happens er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Love Happens stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar