Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Marnie Was There

When Marnie Was There

01/04/2020 | Flixfilm

Se When Marnie Was There på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Drama, Family, Mystery
Instruktør: James Simone, Hiromasa Yonebayashi
Skuespillere: Sara Takatsuki, Kasumi Arimura, Nanako Matsushima, Susumu Terajima
Spilletid: 103 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den syge Anna bliver sendt på sommerferie i en stille by ved havet og møder en lidt anderledes pige, som bor i en forladt villa. Men er deres forbindelse virkelig?

When Marnie Was There (Marnie - min hemmelige veninde) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se When Marnie Was There på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When Marnie Was There (Marnie - min hemmelige veninde) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Marnie Was There stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When Marnie Was There, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When Marnie Was There (Marnie - min hemmelige veninde) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar