Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » When Missing Turns to Murder

When Missing Turns to Murder

14/06/2023 | Flixfilm

When Missing Turns to Murder på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shaun Dooley, David Swindle, Frank le Duc
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Ved hjælp af vidneudsagn fra familie og venner ser denne dokumentarserie på sager i Storbritannien, hvor efterforskningen af forsvundne personer forværrede situationen.Se When Missing Turns to Murder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

When Missing Turns to Murder (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When Missing Turns to Murder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om When Missing Turns to Murder (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Missing Turns to Murder (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When Missing Turns to Murder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When Missing Turns to Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar