Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When the Bough Breaks

When the Bough Breaks

01/08/2022 | Flixfilm

When the Bough Breaks på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Jon Cassar
Skuespillere: Morris Chestnut, Regina Hall, Romany Malco
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I desperation over at få et barn ansætter et succesrigt par en tilsyneladende ideel rugemor. Men de indser snart, at deres nye gæst er sindsforvirret og farlig.

When the Bough Breaks havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When the Bough Breaks på YouTube.Se When the Bough Breaks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When the Bough Breaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When the Bough Breaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When the Bough Breaks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When the Bough Breaks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar