Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When the Bough Breaks

When the Bough Breaks

02/07/2018 | Flixfilm

Se When the Bough Breaks på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Jon Cassar
Skuespillere: Morris Chestnut, Regina Hall, Romany Malco, Michael Kenneth Williams
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: I desperation over at få et barn ansætter et succesrigt par en tilsyneladende ideel rugemor. Men de indser snart, at deres nye gæst er sindsforvirret og farlig.


Se When the Bough Breaks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen the Bough Breaks havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When the Bough Breaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When the Bough Breaks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When the Bough Breaks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When the Bough Breaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar