Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When the Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

29/11/2019 | Flixfilm

When the Camellia Blooms på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kong Hyo-Jin, Ji-seok Kim, Kang Ha-neul
Spilletid: 30 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Dongbaek er enlig mor. Da en potentiel ny kæreste dukker op i hendes liv, finder hun måder, hvorpå hun kan bekæmpe den sociale stigmatisering, hun mødes med.

When the Camellia Blooms (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When the Camellia Blooms på YouTube.Se When the Camellia Blooms på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When the Camellia Blooms (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When the Camellia Blooms (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When the Camellia Blooms, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When the Camellia Blooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar