Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When the Camellia Blooms

When the Camellia Blooms

29/11/2019 | Flixfilm

Se When the Camellia Blooms på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hyo-Jin Kong, Ji-seok Kim, Ha-Neul Kang, Jeong-se Oh
Spilletid: 30 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Dongbaek er enlig mor. Da en potentiel ny kæreste dukker op i hendes liv, finder hun måder, hvorpå hun kan bekæmpe den sociale stigmatisering, hun mødes med.Se When the Camellia Blooms på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When the Camellia Blooms (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When the Camellia Blooms (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til When the Camellia Blooms:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When the Camellia Blooms er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When the Camellia Blooms (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar