Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When They Cry

When They Cry

01/08/2019 | Flixfilm

When They Cry på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Drama, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sôichirô Hoshi, Mai Nakahara, Satsuki Yukino
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Keiichi, der for nylig er flyttet til landsbyen Hinamizawa, opdager en række mord i byens fortid. Hans nye venner nægter at tale om det og lader til at overvåge ham.

When They Cry (Higurashi) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When They Cry på YouTube.Se When They Cry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When They Cry (Higurashi) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When They Cry (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When They Cry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When They Cry (Higurashi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar