Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When They Cry

When They Cry

01/08/2019 | Ingen kommentarer

Se When They Cry på Netflix

Indspilningsår: 2006–
Genre: Animation, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Snyder, Sôichirô Hoshi, Mai Nakahara, Satsuki Yukino
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Keiichi, der for nylig er flyttet til landsbyen Hinamizawa, opdager en række mord i byens fortid. Hans nye venner nægter at tale om det og lader til at overvåge ham.


Se When They Cry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When They Cry (Higurashi) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When They Cry (Higurashi) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When They Cry herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When They Cry (Higurashi) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When They Cry (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar