Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When They See Us

When They See Us

31/05/2019 | Flixfilm

Se When They See Us på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama, History
Instruktør: Ava DuVernay
Skuespillere: Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse, Marquis Rodriguez
Spilletid: 296 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.9

Handling: Fem teenagere fra Harlem fanges i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb i Central Park. Baseret på virkelige hændelser.Se When They See Us på NetflixAnmeldelse: When They See Us - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When They See Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When They See Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til When They See Us:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When They See Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When They See Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar