Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When They See Us

When They See Us

31/05/2019 | Flixfilm

When They See Us på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Ava DuVernay
Skuespillere: Asante Blackk, Caleel Harris, Ethan Herisse
Spilletid: 296 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.9

Handling: Fem teenagere fra Harlem fanges i et mareridt, da de bliver falskt anklaget for et brutalt angreb i Central Park. Baseret på virkelige hændelser.

When They See Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When They See Us på YouTube.Se When They See Us på Netflix
Anmeldelse: When They See Us - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om When They See Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When They See Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When They See Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When They See Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar