Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Two Worlds Collide

When Two Worlds Collide

01/11/2016 | Flixfilm

Se When Two Worlds Collide på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Heidi Brandenburg, Mathew Orzel
Skuespillere: N/A
Spilletid: 103 min
Land: Peru, USA, UK
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne dokumentar giver et utilsløret billede af sammenstødene mellem de oprindelige folkeslag og den peruvianske regering over landområder og økonomi i Amazonas.


Se When Two Worlds Collide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkWhen Two Worlds Collide havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Two Worlds Collide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Two Worlds Collide herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Two Worlds Collide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Two Worlds Collide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar