Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When Two Worlds Collide

When Two Worlds Collide

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se When Two Worlds Collide på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Heidi Brandenburg, Mathew Orzel
Skuespillere: N/A
Spilletid: 103 min
Land: Peru, USA, UK
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Denne dokumentar giver et utilsløret billede af sammenstødene mellem de oprindelige folkeslag og den peruvianske regering over landområder og økonomi i Amazonas.


Se When Two Worlds Collide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When Two Worlds Collide havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When Two Worlds Collide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When Two Worlds Collide herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When Two Worlds Collide er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When Two Worlds Collide stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar