Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When We First Met

When We First Met

09/02/2018 | Ingen kommentarer

Se When We First Met på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Ari Sandel
Skuespillere: Adam Devine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig, Andrew Bachelor
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Ved hjælp af en magisk fotoautomat, der sender ham tilbage i tiden, genoplever Noah aftenen, han mødte Avery, igen og igen og forsøger at få hende til at falde for ham.


Se When We First Met på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


When We First Met havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om When We First Met ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til When We First Met herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til When We First Met er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When We First Met stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar