Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » When We First Met

When We First Met

09/02/2018 | Flixfilm

Se When We First Met på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktion: Ari Sandel
Skuespillere: Adam Devine, Alexandra Daddario, Shelley Hennig
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ved hjælp af en magisk fotoautomat, der sender ham tilbage i tiden, genoplever Noah aftenen, han mødte Avery, igen og igen og forsøger at få hende til at falde for ham.

When We First Met havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til When We First Met på YouTube.Se When We First Met på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om When We First Met ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at When We First Met stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame When We First Met, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til When We First Met er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar