Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Where is Marta?

Where is Marta?

05/11/2021 | Flixfilm

Where is Marta? på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Honey Lauren, Frank Gerrish
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Teenageren Marta del Castillos forsvinden skabte overskrifter i Spanien. Familie, venner, politiet og mange andre giver deres mening om sagen, der stadig er uopklaret.

Where is Marta? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Where is Marta? på YouTube.Se Where is Marta? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Where is Marta? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Where is Marta? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Where is Marta?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Where is Marta? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar